از جمله زبان های برنامه نویسی که مهندسین کامپیوتر سایت دیتاماینینگ یار سابقه کار کردن با آن را دارند، زبان برنامه نویسی پایتون Python است؛ بنابراین در صورتی که پروژه پایتون Python دارید، کافیست انجام آن را به مهندسان دیتاماینینگ یار بسپارید.برنامه نویسی پایتون تقریبا در سابقه کار همگی مهندسان کدنویس سایت دیتاماینینگ یار وجود دارد؛ تضمین کیفیت نتیجه نهایی و تعهد به انجام کار در مهلت تعیین شده توسط شما از وظایفی است که سایت دیتاماینینگ یار و مهندسان آن هیچگاه از آن سر باز نمی زنند.پایتون یک زبان برنامه نویسی قدرتمند سطح بالا می باشد که در سال ۱۹۹۱ تولید شد. این زبان دارای قابلیت های فراوانی می باشد که با ارائه راهکارهایی در برنامه نویسی و فرایند اسکریپتها تحولی شگرف در دنیای برنامه نویسی ایجاد کرده است. آینده روشنی برای این نرم افزار در ایران تصور می گردد. در بسیاری از سایت های بین المللی از این زبان جهت برنامه نویسی استفاده می گردد. پایتون دارای کلمات کلیدی اندک اما قابل هم بوده که این امر یادگیری آن را برای کاربران آسان می نماید.در واقع پیچیدگی هایی که در زبان های دیگر وجود دارد، در این زبان نیست. در نتیجه در مدت زمان کوتاهی میتوان آنرا فراگرفت. پایتون شامل کتابخانه های وسیعی می باشد که میتوان استفاده های فراوانی از آن کرد.زبان پایتون یکی از زبان برنامه نویسی داینامیک و شی گرا است که دارای کابرد گسترده ای در نرم افزار ها و تکنولوژی های مختلف میباشد.زبان برنامه نویسی PYTHON از سامانه پویا و توسعه یافته برای تشخیص نوع پارامترها استفاده می کند و قابلیت پشتیبانی مدل های گوناگون برنامه نویسی را دارا می باشد.از جمله مدل های برنامه نویسی می توان به شیء گرا و همچنین برنامه نویسی دستوری و تابع محور اشاره نمود.امروزه زبان برنامه نویسی پایتون در گستره وسیعی از پروژه ها به کار گرفته شده است که از مهم ترین آنها می توان به استفاده از زبان برنامه نویسی PYTHON در نرم افزارهای ناسا اشاره نمود.
زبان برنامه نویسی پایتون (Python)
پایتون از جمله زبانهای برنامهنویسی قدرتمندی است که در زمینه داده کاوی، یادگیری ماشین، خودکارسازی سامانهها، طراحی وب، واسطهای برنامهنویسی و… به کار گرفته میشود. این زبان برنامه نویسی معمولا به عنوان یک زبان اسکریپت نویسی برای وب اپلیکیشن ها استفاده می شود به طوری که می تواند به شکل اتوماتیک بسیاری از تسک ها را انجام داده و برنامه نویسی را موثرتر نماید.در سایت کافه پروژه ده ها مجری مجرب و مسلط به پایتون مشغول به فعالیت هستند که میتوانید از توانایی و تجربه آنها در پروژه های خود کمک بگیرید.
تاریخچه پایتون
خودو فان رسوم در سال ۱۹۹۱ زبان برنامه نویسی پایتون را طراحی کرد که امروزه به عنوان یکی از برترین زبان های برنامه نویسی جهان شناخته میشه و دارای محبوبیت زیادی هست. دلیل اصلی محبوبیت زبان پایتون، سادگی اون هست و همین ویژگی باعث شده تا به عنوان بهترین گزینه برای آموزش برنامه نویسی به افرادی که قصد شروع برنامه نویسی رو دارند باشه. امروزه در سرتاسر جهان، زبان پایتون به عنوان مناسب ترین گزینه برای آموزش برنامه نویسی، مخصوصا آموزش برنامه نویسی به کودکان پیشنهاد میشه. اما این سادگی هرگز باعث نشده که چیزی از قدرت این زبان محبوب کاسته بشه. پایتون در کنار سادگی از قدرت بالایی برخوردار هست. این زبان در کاربردهای مختلفی استفاده شده. کاربردهایی نظیر طراحی اپلیکیشن، برنامه نویسی تحت وب، بازی سازی، انیمیشن سازی، نرم افزارهای مهندسی و آماری، برنامههای سازمانهای فضایی و …
ویژگی های اصلی زبان برنامه نویسی پایتون
مهم ترین دلایلی که باعث محبوب شدن زبان پایتون شده سادگی اون هست. سادگی به این معنی که شما با کمترین کدنویسی ممکن و به سرعت میتونید برنامه مورد نظرتون رو بنویسید. از طرف دیگه نحو و دستورات این زبان به زبان انسان خیلی نزدیک هست و این خوانایی برنامه رو بالا میبره. یکی دیگر از ویژگی های مهم پایتون چند پلتفرم بودن اون هست. شما میتونید برنامه رو بدون تغییر یا با تغییرات جزئی در سیستم عامل های مختلفی اجرا بگیرید. برنامه های نوشته شده با پایتون بر روی سیستم عامل های ویندوز، مکینتاش، یونیکس، لینوکس، سولاریس و … قابل اجرا هست که این ویژگی قدرت زیادی رو به برنامه نویسان این زبان داده. پایتون از برنامه نویسی شئ گرا به خوبی پشتیبانی میکنه. از دیگر ویژگی های پایتون قابلیت درون سازی کد هست. این ویژگی به این معنی هست که میتونید قسمتی از برنامه رو با زبان دیگری بنویسید و اون رو در میان کدهای پایتون قرار بدید. به عنوان مثال از کدهای زبان جاوا یا C++ میتونید در درون کدهای برنامه تون که به زبان پایتون نوشته شده استفاده کنید. پایتون دارای کتابخانههای گسترده ای هست. تقریبا میشه گفت برای هر موضوعی که بخواهید در رابطه با آن کد بنویسید، کتابخانه ای در پایتون وجود داره. کتابخانه هایی برای ایجاد اسناد، رابط کاربری، هوش مصنوعی، برنامه نویسی وب، بازی سازی و ….برنامه هایی که با زبان برنامه نویسی پایتون نوشته شده اند
- sublime text : که یک ویرایشگر متنی چند پلتفرمی برای کدنویسی هست و از نحو دستورات زبان های برنامه نویسی بسیاری پشتیبانی میکنه.
- BitTorrent : اصلی ترین و معروف ترین نرم افزار دانلود و اشتراک گذاری فایل در شبکه های نظیر به نظیر.
- BitTorrent : اصلی ترین و معروف ترین نرم افزار دانلود و اشتراک گذاری فایل در شبکه های نظیر به نظیر.
- Blender : یک نرم افزار آزاد و متن باز کم حجم و قدرتمند برای ساخت مدل ها و انیمیشن های سه بعدی که در ساخت آن از زبان پایتون استفاده شده است. همچنین این نرم افزار از زبان پایتون برای اسکریپ نویسی داخل خود استفاده میکند.
- CINEMA 4D : یک نرم افزار قدرتمند دیگر برای انجام کارهای سه بعدی است که از زبان پایتون برای اسکریپ نویسی داخلی خود استفاده میکند.
- Dropbox : یکی از معروف ترین و بهترین سرویس های میزبانی فایل در اینترنت.
- OpenShot Video Editor : یک نرم افزار آزاد و متن باز ویرایشگر فایل های ویدئویی برای سیستم عامل لینوکس.
- Ubuntu Software Center : نرم افزار گرافیکی نصب و مدیریت بسته های نرم افزاری برای سیستم عامل اوبونتو.
- Panda3D : یک موتور بازی که با زبان های برنامه نویسی پایتون و C++ نوشته شده است.
- Pidgin : یک نرم افزار معروف پیام رسان که از زبان پایتون به همراه زبان های دیگر برای نوشتن استفاده شده است.
کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون:
- گسترش برنامه های زیر نظر وب
- نوشتن اسکریپت
- آنالیز و تحلیل اطلاعات
- خودکارسازی برنامه ها
- گسترش برنامه های تحت وب
نرم افزار متلب و پایتون:
متلب و پایتون، دو زبان بسیار کاربردی در میان زبان های برنامه نویسی هستند. آمار منتشر شده از سایت گیت هاب نشان میدهد که زبان پایتون در یک دهه اخیر، محبوبیت روز افزونی داشته است به طوری که در سال گذشته میلادی، با عبور از زبان برنامه نویسی جاوا، به دومین زبان محبوب توسعه دهندگان، تبدیل شده است.همچنین زبان متلب نیز که از پایتون، قدیمی تر است، به دلیل کاربرد های بسیار گسترده، بسیاری از برنامه نویسان، از آن استفاده می کنند.
پایتون و کاربرد های متعدد
از دلایل محبوبیت پایتون میتوان به همه جانبه بودن این زبان و برخورداری از ساختاری ساده و قابل درک، اشاره کرد. زبان پایتون معمولا اولین زبانی است که برنامه نویسان، آموزش آن را فرا میگیرند. پایتون، یک زبان همه منظوره و سطح بالا میباشد و توسط برنامه نویسان حرفه ای در زمینه های مختلف، مورد استفاده قرار میگیرد.از زبان برنامه نویسی پایتون، برای مهندسی و برنامه ریزی هوش مصنوعی نیز استفاده می شود. و به دلیل افزایش بازار تقاضای هوش مصنوعی در زمینه های گوناگون، محبوبیت این زبان نسبت به قبل، رشد چشمگیری داشته است.
خدمات دیتاماینینگ یار در زمینه زبان پایتون:
- انجام پروژه های متلب
- انجام پروژه های داده کاوی
- انجام پروژه های مهندسی کامپیوتر
- انجام پروژه های یادگیری ماشین
- انجام پروژه های هوش مصنوعی
- انجام پروژه های شبیه سازی مقاله با پایتون
- انجام پروژه های محاسبات عددی با متلب و پایتون
انجام پروژه های کمک درسی پایتون:
سایت دیتاماینینگ یار مفتخر است تا با تجربه چندین ساله خود، بعنوان سایت معتبر در زمینه انجام پروژه ها به فعالیت خود بپردازد. ما سعی داریم تا پروژه ها را با قیمت مناسب به همراه گزارش عملکرد و آموزش به شما عزیزان ارائه دهیم. تا شما بتوانید کامل مطالب را یاد گرفته و آن را برای اساتید خود ارائه کنید. همچنین در صورت درخواست شما کاربران عزیز میتوانیم فیلم آموزشی از نحوه اجرای پروژه پایتون نیز برای شما آماده کنیم. هدف اصلی ما جلب رضایت شما عزیزان می باشد و در این زمینه از هیچگونه فعالیتی کوتاهی نخواهیم کرد.
انجام پروژه های برنامه نویسی پایتون PYTHON
زبان برنامه نویسی پایتون را می توان به عنوان یک زبان برنامه نویسی داینامیک و شی گرا معرفی نمود که دارای کاربرد گسترده ای در نرم افزارها و تکنولوژی های گوناگون است.زبان برنامه نویسی PYTHON از سامانه پویا و توسعه یافته برای تشخیص نوع پارامترها استفاده می کند و قابلیت پشتیبانی مدل های گوناگون برنامه نویسی را دارا می باشد.از جمله مدل های برنامه نویسی می توان به شیء گرا و همچنین برنامه نویسی دستوری و تابع محور اشاره نمود.امروزه زبان برنامه نویسی پایتون در گستره وسیعی از پروژه ها به کار گرفته شده است که از مهم ترین آنها می توان به استفاده از زبان برنامه نویسی PYTHON در نرم افزارهای ناسا اشاره نمود.
کتابخانه های پایتون:
کتابخانه های تعریف شده زبان برنامه نویسی پایتون بسیار گسترده می باشد و این موضوع سبب تسهیل در یادگیری زبان برنامه نویسی PYTHON می گردد. یکی دیگر از امکانات زبان برنامه نویسی پایتون امکان اجرای کدهای نوشته شده در آن بر روی پلتفرم های گسترده ای از جمله گوشی های همراه و ویندوز و لینوکس است.امروزه زبان برنامه نویسی PYTHON به صورت توسعه یافته در شرکت های بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد که از جمله آن ها می توان به یاهو و گوگل و ناسا اشاره نمود.
سلام. خیلی ممنون از لطف شما و پاسخگویی شما.
داده های من یکسری نقاط با مختصات های سه بعدی (x,y,z) هستند. که باتوجه به این که ابر نقطه هستند تعدادشون خیلی زیاده .من ابتدا برای خوشه بندی از روش dbscan (با توجه به این که نیازی به تعیین تعداد خوشه ها نداره) استفاده کردم. اما همانطور که گفتم حجم داده ها زیاده و متلب خطای مموری می ده. با توجه به سرچ هایی که کردم برای داده های با حجم بالا میشه از الگوریتم cure استفاده کرد یا این که برای موازی سازی، روش های دیگر مثل Apache Spark یا hadoop را پیاده سازی کرد. اما پیاده سازی این ها برام مشکل است. بنظر شما کدوم یک از این راه ها برای پیاده سازی در متلب مفید تر خواهد بود؟ و این که شما پیاده سازی را انجام می دهید؟
خیلی مچکرم.
سلام وقت بخیر
من مقاله ای در یکی از کنفرانس ها ارائه کردم و در سایت هست می تونید دانلود کنید برای کاهش ابعاد دیتاست های با حجم خیلی بالا. شما هم می تونید از اون استفاده کنید. مثلا می تونید از روش PCA استفاده کنید. نتایجش قشنگه؛ لطفا ببینید.
من هر نوع پیاده سازی رو انجام می دهم تشریف بیارید در PV
باسلام
لطفا برای محاسبه فاصله اقلیدسی درمتلب میشه راهنمایی کنید.
سلام و وقت بخیر
ببینید شما اگر قصد دارید فاصله بین دو آبجکت رو بدست بیارید باید اول از همه اون دو آبجکت رو به زبان ریاضی به صورت وکتور در بیارید. دو تا آرایه عددی. حالا کافیه توی یه حلقه اون فرمول معروفش رو محاسبه کنید. برای پیاده سازی هر چیزی در هر محیط برنامه نویسی باید مساله رو کوچک کنید و تا میتونید ریزش کنید. الگوریتم اون رو استخراج کنید و بعد شروع به کد کردن خط به خط کنید
سلام خسته نباشد پایان نامه من در این مورد هست
در پروپزال در قسمت روش تجزیه وتحلیل اطلاعات چی باید بنویسم
آیا باید بنویسم با چه نرم افزاری وچه زبانی می خوام انجام بدم.
باتشکر
سلام وقت بخیر
بنظر میاد منظورش روش هایی که برای آماده سازی داده هاتون بکار می برید چه روش هایی هست. در واقع به کمک چه روش هایی داده هاتون رو شناختید و آمادش کردید