در خصوص مشاوره بسته های مختلفی را آماده کرده ایم که به صورت کلی شامل موارد زیر است.
شما می تونید در این خصوص با من از طریق آی دی تلگرام بنده در ارتباط باشید Research_Moghimi@
۱-دانشجویار
۲- کمک در پیاده سازی
۳- کمک در انتشار مقالات
هر یک از این بسته ها برای افراد مختلف طراحی شده است.
۱- دانشجویار
همانطور که می دونید استادان مشاوره خیلی برای دانشجو کم وقت می زارن و نود درصد کار بر عهده خود دانشجوست. اگر این بسته رو انتخاب کنید تا پایان کار همراه شما خواهم بود. داکیومنت های شما را می خوانم، کامنت های مورد نیاز رو خواهم گذاشت، سوالی باشه، بحثی باشه بحث خواهیم کرد، در گفتگوی آنلاین می توانیم پروژه رو به سر انجام برسونیم.
در این حالت شما در انتها هزینه اون پرداخت می کنید.
یک مثال می تونه داکیومنت یکی از کاربران سایت باشه که به تازگی برای وی ارسال کردم
در این بسته از من پیاده سازی نخواین فقط. در این حالت مقالات شما را ویرایش می کنم. ژورنال مناسب ارائه می کنم و کلی کار دیگه و با اتکا به خداوند و یاری من می تونید مقالات خودتون رو آماده کنید تا به سطح یک ژورنال معتبر در بیاد. البته باید خودتون بخواید
در این حالت طبق یک برنامه مشخص در یک زمان مشخص آماده صحبت با شما از طریق چت هستم.
۲- کمک در پیاده سازی
در این حالت شما الگوریتم می دید با هر زبانی که مایل بودید. من براتون پیاده سازی می کنم. افراد زیادی این بسته رو انتخاب کردن. در این حالت هم من برای شما انقدر کامنت می زارم تا به یک چیز شسته و رفته برسیم. هزینه این مرحله معمولا زیاد نیست
بعد از تحویل کار کاربر دو جلسه حق مشاوره رایگان و رفع مشکلات خود را دارد. در این دو جلسه می تواند از زیر و بم پروژه سوال بپرسد و تقاضای تشریح آن را داشته باشد
۳- کمک در ویرایش و چاپ مقالات
مقاله یکسری اصول داره که باید رعایت بشه. این اصول رو می تونید با مطالعه و تحقیق بدست بیارید و یا می تونید از کسی کمک بگیرید.
به تازگی مقاله یکی از کاربران دیگر سایت رو ویرایش کردم. می تونید تصویری از اون رو ببینید
سلام و تبریک و خسته نباشید بابت سایت مفیدتون
من دانشجوی ارشد آی تی هستم که مطالعاتم در زمینه وب کاوی شاخه web usage mining هست متاسفانه به دلیلی یکسری مشکلات، درفاصله دوماه باید سمینارمو جمع کنم و پروپزالمو بدم
برای سمینار موضوع web personalization and web usage mining را انتخاب کردم که در مورد web personalization هم مقاله جامع و کامل خوبی پیدا نکردم به جز یک مقاله survey 2003 با عنوان web usage mining a tool for web personalization.
نمیدونم با این اوضاع میشه به نتیجه ای رسید؟ موضوع خوبی هست؟ و احساس میکنم خیلی موضوم پراکنده هست نمیتونم روش تمرکز کنم..نمیدونم تو کدوم موضوع بیشتر ریز بشم؟ من فقط یک درس داده کاوی پاس کردم واصلا تخصصی در این زمینه ندارم...ولی چون به نظرم جالب اومد شروع کردم
ممنون میشم منو بیشتر راهنمایی کنید...یا موضوعی که بتونم مطالبی در موردش به خوبی پیدا کنم و بشه روش کار کرد؟ یا مقاله ای که بتونه بیشتر کمکم کنه؟
واقعا ازینکه بااین سایت آشنا شدم خیلی خوشحالم...مخصوصا اینکه زمینه کاری شما هم وب کاوی هست...
منتظر ایمیل شما هستم...با تشکر فراوان
سلام
از لطف شماست
دو ماه وقت زیاد کمی نیست
قبلا تاکید کردم که این موضوع خیلی آزمون و خطا داره. ممکنه یک ایده بزنید تا صحت کار بالا بره اما نره.
دوم مقایسه کارتون با کارهای قبلیه که یک معظلیه و دلیل راه اندازی سایت پژوهشیار هم همین بود
موضوع زیاد کار شده. برید مقالات پروفسور بامشاد مبشر رو ببینید. انقدر مقاله داده که خسته می شید پیمایش کنید.
دیتا ماینینگ حوزه کاملا مقاله خیزی هست و باید ببینید در مملکت چی می خوان کاربردی یاد بگیرید. هوش تجاری الان رو بورسه.
موضوع وقتی پراکنده است که در موردش مطالعه کم کردید. باید مطالعتون رو زیاد کنید. مقاله بخونید. فکر کنید تا ایده بدست بیارید. باید خوب مطالعه کنید و مطالعاتتون رو مستند کنید تا بتونید بعدا به راحتی ازشون استفاده کنید.
ببینید از چی خوشتون میاد روش تمرکز کنید
اولش حداقل یک ماه باید هی مقاله بخونید. زیاد نمی خواد ریز بشید. ایده اون رو گرفتید و دستتون اومد چکار کردن سریع از مقاله رد شید و برید روی مقاله دیگه
سعی کنید سوالات ریز و با فکر بیشتر مطرح کنید تا پاسختون رو بدم
اولش برای خوردن غذا تخصص نداشتید. داشتید؟ تمرین کردید یاد گرفتید. این هم مطالعه می کنید یاد میگیرید.
مقاله در اینترنت انقدر زیاده. قبلا در خصوص شیوه های پیدا کردن مقاله مناسب صحبت کرده ام. باید پست های قبلی رو مطالعه کنید
سلام و ممنون بابت اطلاعتون از طریق ایمیلی که زده بودید
راستش در مورد مقالات پروفسور بامشاد، خودم هم متوجه شدم که کسی بوده که زمینه تحقیقش بیشتر در مورد این موضوع بوده
و زیاد کارشده، یعنی به نظر شما این موضوع خیلی جدید نیست؟ با توجه به اینکه خودم هم متوجه شدم مقالات بیشتر واسه سال های 2010و 2011 هستش...ولی باز درشرایطی نیستم که بخوام موضومو عوض کنم.
فعلا کمی مبحث web usage pattern discovery به نظرم جالب اومده، به نظرتون ارزش کار داره؟
...حتی یکی از دوستان موضوع big data را معرفی کرد که ازرو مختصر سرچ هایی که انجام دادم خیلی هم به روزه و جدید به نظر اومد....ولی خب دقیقا نمیدونم چیه؟ اینکه به داده کاوی برمیگرده یا نه؟ دلیل اینکه این موضوع را مطرح کردم بخاطر این بود که شاید نظری دراین مورد از جانب شما ، یه انگیزه و امیدی را ایجاد کنه
راستی شما در چه زمینه ای از وب کاوی کار کردین؟
منتظرم
ممنون
سلام
خواهش می کنم
بنظرم زمینه های داده کاوی هر چی هم مقاله بدید تمامی نداره ، اگر موضوعتون برای سال های 2011 و جلوتر هست معلومه زمینه کار داره پس بنظر خوبه روش وقت بزارید
استخراج الگو و ... هم سالهاست داره کار می شه و بنظر میاد این موضوعات بهتر از موضوعاتیه که پژوهشگر بخواد دو تا چیز رو ترکیب کنه یک چیز مناسب بدست بیاره
در گذشته در پست های قبلی در خصوص ایده و مسائل مربوط به تز صحبت هایی کرده ام، خوب می شه مطالعه بفرمایید
در خصوص بیگ دیتا هم باید بگم بله این موضوع جدید هست اما بنظر میاد نیاز به سیستم های قوی داشته باشید تا مجموعه داده رو هندل کنید. که این مشکل هم قابل حل هست. کافیه برای مدت یک ماه یک VPS بخرید که کمتر از صد هزار تومن قیمت داره ، در این صورت می تونید کارهاتون رو روی سرور ران کنید و برید دنبال زندگیتون
در خصوص سوال آخرتون باید کمی رزومه بنده در بالای سایت رو مشاهده کنید
ممنون که وقت گذاشتین و پاسخ دادین...اینجور صحبتها واقعا برام ارزش داره .. وازاینکه میبینم شما هم به سوالاتم پاسخ میدین واقعا خوشحال میشم...به امید خدا من همین مبحث کشف الگو رو شروع میکنم..به احتمال زیاد در مسایل پیاده سازی به شما مراجعه کنم...
یک سوالم هم داشتم در مورد اینکه هزینه بسته دانشجویار به چه صورته؟
من پیگیر سایت شما هستم..
باز هم ممنون
موفق باشید
سلام
از لطف شماست.
هزینه ها بستگی به میزان زمانی هست که صرف می شه. یک موقع هست شما پیگیر هستید و فقط میاید می گید فلان مشکل هست چیکار کنم ، من می گم برو این ها رو مطالعه کن یا برو فلان چیزها رو دنبالش، خوب همه کارها رو خودتون کردید، یک موقع هست که نه شما کمتر اهل فکر هستید و هی باید به شما گرا داده بشه، خوب زمان و انرژی بیشتری از من می گیرید.
در ضمن از من نباید توقع یک دکتر داشته باشید. من راه می دم پیگیری اون راه بر عهده شماست.
یک عده ای پیدا می شن به من پروپوزال می دن می گن کلا کارهاش رو انجام بده من کاملا با این کار مخالف هستم و هرگز انجام نمی دم. لطفا دوستان از این طور پیام ها ندن.
در خصوص پیاده سازی هم شما کد می دید، من پیاده سازی می کنم و به شما هزینه رو قبل از شروع اعلام می کنم.
سلام
شیرین خانم
من برای موضوع مرتبط با کار شما نیز بیگ دیتا را معرفی کردند. شما به نتیجه ای برای ارتباط بیگ دیتا و وب کاوی رسیدید؟
راستش من هم برای ارتباط این دو موضوع گیج شدم، موضوع پیش بینی رفتار کاربران و ارتباطش با بیگ دیتا.
ممنون می شم اگر به نتیجه ای رسیدید به صورت کلی توضیح بدید.
سپاس
سلام
من شنیدم جدیدا به خاطر تحریم ها مقالات باید 1) جوندار باشند و حتما ایده جدید داشته باشن (این ایده جدید یعنی تا به حال در هیچ مقاله ای استفاده نشده باشن؟پس مقاله ای که از ترکیب دو تا ایده نوشته شده باشه پذیرفته نیست؟!)
و 2) اینکه حتما اسم یکی دو تا استاد به نام هم همراهش باشه؟
شما تایید میکنین؟ اگه درست باشه خیلی جای نگرانیه.....
سلام
وقت بخیر
مقاله اگر ایده نداشته باشه که اسمش دیگه مقاله نیست. البته مقالات دیگری مثل مقالات مروری(Survey) داریم اما اگر می خواید تو ژورنال های معتبر پذیرش بگیرید باید حتما ایده جدید و یا اختراع داشته باشید.
حتما هم نباید ایده شما از کره ماه آمده باشه، می بینید فلان جای مقاله قبلی ضعیفه، صحت و دقت کار کمه و ... فکر می کنید و با تحلیل و فکر اصلاحش می کنید.
اینجاست که ارزش سایت دیگر من یعنی ResearchYAR.ir مشخص می شه.
ما همیشه تحریم بودیم و همیشه تحریم خواهیم بود. اونها فقط بلدند از ما استفاده کنند. از وقتی که شاه ها از این مملکت رفتن و ملت انقلاب کردن اینا کلا با طرز تفکر اسلام مشکل دارن. می دونن که مسلمونا(شیعه و نه وهابی های بی غیرت!!!) رو بهشون بها بدن دنیا رو می گیرن.
الان هم ACM انگار مغرضانه کار می کنه. یکی از اساتید می گفت همین که سابمیت کردم ده دقیقه بعد ریجکتش اومد.
نظر شخصی خودمه که اگر می خواید مقاله بدید یا باید به فکر دکتری باشید یا باید به فکر این باشید که یه جایی از این مملکت بتونید اون مقاله رو استفاده کنید.
الان بحث هوش تجاری خیلی داغه. تو بازار نیاز دارن.
در خصوص اسم مقاله باید بیشتر صحبت کنم
اولا اسم ها به ترتیب زحمتی هست که کشیدید. کسی که بیشتر کشیده اول باشه. کسی که کمتر کشیده دوم و اساتید حتما باید آخر باشن.
اما متاسفانه متاسفانه کافیه به یک استادی بگید مقاله. چشماش اینطوری می شه (-$ (این اسمایل (-$ رد در یاهو مسنجر بزنید)
یادمه در دانشگاه فردوسی قانونی گذاشته بودن که اگر یک دانشجو مقاله داد و استاد نفر سوم بود عیب نداره همون نفر اول محسوبش می کنن.
بنظر من که حق خوریه اگر استاد نفر اول باشه
مراقب باشید. برخی از اساتید اصلا بهتون نمی گن. خودشون اسمشون رو اول می زنن و می فرستن. اصلا نیازی به فرستادن توسط اساتید نیست. شما هم می تونید.
این اسم ها در زمان مصاحبه دکتری یا بنیاد ملی نخبگان و یا مصاحبه های خاصی و .... بدردتون می خوره. وقتی نفر اول باشید یعنی کار اصلی رو شما انجام دادید.
به نام خدا
با سلام و احترام
من دانشجوی ترم آخر آیتی هستم وبرای موضوع پایان نامه ام خیلی در گیر بودم که رو چه موضوعی کارکنم که هم کاربردی باشد هم مفید در آینده( با توجه به حیطه بزرگ هوش مصنوعی ).در اخر قصد داشتم با دکتر یغمائی که مدیر گروه کامپیوتر دانشگاه هستند, پایان نامه ام را بردارم. ایشون مدرس خیلی عالی هستند و خودشون بهم موضوع ندادند و گفتند موضوعات من در حوزه هوش مصنوعی است و به خودم واگذار کردند.
از طرفی با صحبت با یک فارغ التحصیل آیتی به این نتیجه رسیدم رو پردازش تصویر عنبیه چشم کار کنم .البته نمیدونم که کارم تواین موضوع باید چگونه باشد پیاده سازی یا پژوهشی. موضوع دیگری که بهش فکر کردیم )گرافیک کامپیوتری - انیمیشن سازی 3DMAX) است که یکی از استادان عالی بنام دکتر کیانی که 21سال در خارج از کشور بودند در حال حاضر مدرس این درس در دانشگاه ما هستند .
من دقیقا نمیدونم برای یک پایان نامه باید چکارهایی کرد؟و در چه حد باید باشد؟البته من رو موضوعات دیگه ای که از این دو موضوع بهتر باشند فکر نکردم .شما چیزی پیشنهاد می کنید؟
با این تفاسیر به نظر شما من رو چه موضوعی کارکنم ؟؟؟ و با چه استادی؟؟؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم ( من از آشناهای آقای حامدی هستم)
سلام و وقت بخیر
این درگیری در مورد موضوع بخاطر اینه که همه چیز رو نچشیدید. یادمه سال آخر لیسانس رفتم روی یک پروژه هوش مصنوعی و ازش یک مقاله استخراج شد، بعد رفتم یک ایده سیستم های خبره دادم و یک مقاله هم از اون و یک پروژه سی شارپی هم برداشتم و انجام دادم. دیدم بهترین چیز همون سی شارپه، از اون موقع قید هوش مصنوعی رو زدم و رفتم نرم افزار. این رو می خوام بگم که باید اول ببینید چی دوست دارید و چی شما رو کسل نمی کنه. باید کلی وقت بزارید روش بعدا اذیت می شید.
در خصوص دکتر یغمایی یا بهتره بگم پروفسور یغمایی بنظر میاد باید شما رو معرفی کنم به یکی از دوستانم که با ایشان آشناییت بیشتری دارند. برای این منظور ایمیل خصوصی به من بزنید
در پرانتز عرض کنم که مدیر گروه ها سرشون بینهایت شلوغه مراقب باشید.
من آگهی های استخدام رشته خودمون رو بررسی می کنم. بیشترین نیاز ها الان در حوزه های شبکه، امنیت ، برنامه نویسی و گرافیک هست و بعد از اون تک و توک پیدا می شه که هوش تجاری و پردازش تصویر نیاز داشته باشند.
البته نه اینکه نیست هست اما کمتر هست. بنظرم شما که در حوزه آی تی فعالیت می کنید کار کاملا اشتباهی می کنید که بخواید هوش مصنوعی کار کنید. شما باید یک معظلی از معظلات رشته خودتون رو با تکنیک های هوش مصنوعی مثل شبکه عصبی، مارکوف، داده کاوی و ... حل کنید.
شما اول مشخص کنید که می خواید برید دکتری یا نه. اگر نمی خواید برید باید به فکر بازار کار باشید. پس در جهت اون کار کنید.
در خصوص سوالات دیگرتون باید یک پست جداگانه بحث می کنم
salam aghaye moghimi, man natonestam emailamo baraton befrestam in bod ke majbor shodam inja azaton tashakor konam. va inke agar mishe etelaate bishtari dar morede porfosor yaghmaee ro behem bedid. kheili mamnon az lotfeton
سلام
لطفا یا فارسی بنویسید یا کاملا انگلیسی
I dont have any information about prof Yaghmaee but i can introduce you some one can help you, for more information please contact me at my original Email : Research-moghimi@{yahoo|Gmail}.com
سلام. وقتتون بخیر
در خصوص بهبود خوشه بندی مقاله تون که با مارکوف هست؛ میخواستم در مورد کدهایی که بهبود میده راهنمایی کنین
و در مورد کد MVC هم اگه ممکنه بگید مخفف چی هست؟ تشکر
سلام
عاقبت شما بخیر
کد ها با هر زبانی باشه باشه عیب نداره ، اینجا معضل اصلی حجم دیتاست. می تونید برخی از کد ها رو از اینترنت گیر بیارید. مثلا کد خوشه بندی سلسله مراتبی موجوده، کا میانه رو هم بهینه شدش رو من دارم خواستید ایمیل کنید
ام وی سی تا بحال نشنیدم
ببخشید اشتباه نوشتم منظورم MCL بود
اها
ام سی ال مخفف Markov clustering L هست که L رو نمی دونم چی هست. اما در حالت کلی خوشه ها رو به یک فضای احتمالاتی می برن و به کمک یک ماتریس شروع به خوشه بندی می کنن.
اطلاعات زیادی خودم هم ندارم. مشتاق هستم هر کس از دوستان که اطلاعات بیشتری داشت برای من هم بفرسته تا در سایت قرار بدم
سلام. من میخوام مقاله شما رو ادامه بدم و یه مقاله isi(با if کم)ازش دربیارم. دنبال یه روش خوشه بندی جدید (به جای کامینز) یا کلا بهبود کامینز هستم. نظر خودم تلفیق یکی از الگوریتمهای بهینه سازی (مورچه، زنبور عسل، میگو یا ...) با کامینز هست. به نظرتون میشه یه isi ازش در آورد؟
شما خودتون پیشنهادی برای بهبود کار دارید؟ اگه آره، راهنمایی کنین که از کجا باید شروع کنم. مرسی
سلام
این حوزه کاملا آزمون و خطاست. مراقب باشید شاید کار کنید و به نتیجه مطلوب نرسید و دوباره مجبور بشید از اول شروع کنید به پیاده سازی یک روش جدید
بنظر اگر بتونید صحت کار رو بالا ببرید بله. یک مقاله در این خصوص از ژورنال معتبر Springer دیده بودم که اومده بود کلی روش رو پیاده سازی کرده بود. اما این روش هایی که می گید رو فکر نکنم کسی پیاده سازی کرده باشه.
حتی اگر صحت خوب باشه می تونید به راحتی یک مقاله ژورنالی معتبر بدید.
پیشنهاد برای بهبود زیاد هست. این مورد یکی از موارد خوب هست.
روش های دیگه هم هست مثلا در تز خودم روی روش های کاهش ابعاد کار کرده بودم. یا افزودن آنتولوژی برای خوشه بندی و ... .
در این خصوص یکی دو تا مقاله هم دارم که باید برای ارسال کامل بشن ولی باید اسم من به عنوان نفر دوم مقاله موجود باشه در مقاله.
سلام. ممنون از جوابتون
مقاله هایی که کامینز را با الگوریتمهای بهینه سازی ترکیب کردن زیاد هست؛ مثلا این یکیو ببینین : http://dl.acm.org/citation.cfm?id=1512037 (کامینز با تبرید شبیه سازی شده).
البته این مقاله همونطور که دیدین جدید نیست، مطمئنا باید دنبال مقاله های جدیدتر باشم. در مورد مقاله مشترک خیلی دوست دارم با شما مقاله داشته باشم چون تجربه تون خیلی بیشتر از من هست ولی ظاهرا پژوهش دانشگاه موافقت نمیکنه برای پایان نامه اسم شخص دیگه ای غیر از دانشجو و استاد راهنما تو مقاله بخوره.
راستش یه نفر که خودش قبلا با الگوریتم های بهینه سازی کار کرده بود، پیشنهاد داد که از روش خوشه بندی ترکیبی استفاده کنم. ولی به قول شما ریسکه. حالا موندم چیکار کنم؟؟ استادم واقعا بلد نیست..
سلام
خواهش می کنم
در ابتدا سعی کنید در سایت دنبال یکی از پست های من با عنوان ایده ندارم چکار کنم باشید، شاید راه گشای شما باشد.
عیب نداره ، ریسک رو بپذیرید، ریسک کردن جالب هست. این رو بگم که ریسک ریسک هم نیست. فرض کنید شروع می کنید به پیاده سازی یک روش خوشه بندی و متوجه می شید که در حوزه وب کاوی همچین روشی استفاده نشده، این می شه خودش با کمی شاخ و برگ یک مقاله کنفرانسی
اما ممکنه در حین کار چیزی به ذهنتون برسه که بتونه کار رو بهتر کنه، اینطوری کار جدیدتون رو با کار پیاده سازی شده خودتون مقایسه می کنید
سلام. وقتتون بخیر
میخواستم ازتون خواهش کنم اگه امکان داره در خصوص داده های پرت و روش های شناسایی آنها هم مطلب بذارید. و اگه فعلا وقت ندارید مطلب درموردش بذارید، یکی دو تا مقاله یا داکیومنت خوب در این مورد بهم معرفی کنید. تشکر
سلام
منظور از داده پرت منظور نویز هست؟
منظورتون کدوم مبحث هست؟ کدوم گرایش؟ کدام رشته ؟
اگر منظور شما نویز در پیش پردازش هست می تونید به کتاب بسیار مشهور Data mining concepts مراجعه کنید. اگر کتابش رو گیر نیاوردید بگید تا بزارم تو سایت همه استفاده کنن
منظور سوالم، پیدا کردن داده های پرت در خوشه بندی(خوشه بندی نشست ها) هست. شناسایی داده های پرت چقدر روی کیفیت خوشه بندی اثر میذاره؟ روش های شناساییش چی هست؟ من با این مفهوم هیچ آشنایی ندارم، توی متلب سایت یه فیلم آموزشی در موردش بود و یکی از مقالات شما هم در این مورد دیدم کار کرده بودین.
قرار بود بگید آیا منظورتون نویزه یا نه. اگر منظور نویزه همیشه این کار بهبود می ده کار رو. مثلا میان فرض می کنن کاربری که دو صفحه رو در سایت رفته و دیگر هیچ معلومه قصد دیگری داشته و به قصد بازدید نیومده. در این مواقع می شه اینها رو نویز فرض کرد و حذفشون کرد. یا بحث ساپورت فیلترینگ نمونه دیگری هست.
برای مطالعه روش های زیاد بدست آوردن نویز ها به کتاب های داده کاوی مراجعه بفرمایید
راستی در خوشه بندی اندازه سشن ها معمولا روی نوع خوشه بندی تاثیر می زاره. شاید برای این مورد بتونید راه حلی پیدا کنید
سلام.اگه ممکنه کتاب داده کاوی آقای هان رو برای دانلود بذارید. ممنون
سلام
اینطور کتاب ها را به راحتی در اینترنت می تونید گیر بیارید
به عنوان مثال به اینجا که پنجاه کتاب در زمینه داده کاوی دارد یا اینجا برید
سلام و روزتون بخیر
حقیقتش من سوالات زیادی دارم و آنها را از کل به جز درزیر بیان میکنم و مشتاقانه منتظر نظر شما هستم ممنون میشم که منو راهنمایی بفرمایید.
1. به نظر شما مبحث وب کاوی از نظر سختی کار و مراحل پیاده سازی از داده کاوی سخت تره یا فرق چندانی ندارن؟
2. کدوم یکی کاربردی تره و راح تره و میشه یه کسب درآمدی ازش داشت؟
3. من تا به حال مقاله ای پیاده سازی نکرده ام ، چطور میتونم یه مقاله را پیاده سازی کنم و از کجا باید شروع کنم؟
4. حقیقتش من سمینارمو وب کاوی انتخاب کردم طوری که تو فصل اول کلیات وب کاوی و تقسیم بندیشو گفتم و در فصل دوم هم web usage mining و مراحل آن را گفتم و مشکلم اینه برای فصل 3 که درواقع باید موضوع اصلیم مشخص شه موندم کدوم سمتش برم شما یه موضوع ومقاله ای بهم پیشنهاد میکنید
(البته درحین صحبت با استاد راهنما یهو از دهنم پرید و گفتم مبحث پیش پردازش هم میشه کار کرد ایشون هم گفتن یه مقاله در موردش پیاده سازی کن تا به ایده ای برسی اگه به نتیجه رسیدی ادامه بده که در غیر اینصورت موضوع بهینه سازی چند هدفی را پیشنهاد دادند که هیچ بک گراندی هم دراین زمینه ندارم)، حالا سوال من اینجاست که آیا کارکردن تو این زمینه نسبت به خود داده کاوی سخت تره؟ میشه من یکسری مستندات آماده کنم و پیاده سازیشو به شما بدم؟
1.4. چطوری میشه یه دیتاست مناسب واسه پایان نامم پیدا کنم؟ البته یکسری دیتاست از اکسس لاگ ها شما گذاشته بودین ازهمینا میشه استفاده کرد دیگه درسته؟
2.4. از چه نرم افزاری میشه واسه وب کاوی استفاده کرد مثلا از رپیدماینر میشه استفاده کرد؟
3.4. آیا اکسس لاگ های سمت سرویس دهنده و سرویس گیرنده از لحاظ ساختاری یه شکل هستند؟
5. درحال حاضر دغدغه اصلی من همون فصل 3 سمینارم هست که با چه موضوعی جمعش کنم
6. دررابطه با موضوع پایان نامه هم منتظر نظر و پیشنهاد شما هستم
ببخشید من خیلی سوال پرسیدم و کلا منبع سوال بودم اینها همه واسه من سوال بود و نمیدونستم به کی بگم.
منتظرم. با تشکر
سلام
یکی از حوزه های داده کاوی وب کاوی هست که بر روی وب و مسایل مربوط به آن متمرکز می شود. اما داده کاوی یک مبحث کاملا کلی هست که در هر حوزه ای ازکامپیوتر تا ریاضیات و فیزیک و شیمی را در بر می گیرد. در حالت کلی کاوش اطلاعات در هر حوزه ای داده کاوی است چه وب و چه غیر وب. به نظر این حقیر سرتاپا تقصیر فرقی از نظر سختی نداره بلکه جذاب تر هم هست.
بنظر میاد باید یک پست برای اون باز کنم و شروع به نوشتن کنم و هر چه به ذهنم میاد بنویسم. با این حساب سوال دوم رو فعلا جواب نمی دم
برای سوال سوم خوبه به این پست مراجعه کنید :
http://research-moghimi.ir/?p=272
اگر کافی نبود در همون پست مطرح کنید تا بیشتر بحث کنیم
۴- شما کل فصلهایی که نوشتید رو بدید بزارم توی سایت همه استفاده کنن و راجع به ایده سعی می کنم یک پست بزارم همه استفاده کنن
۵- پیش پردازش رو قبلا پیاده سازی کردم و اگر مایل بودید دریافت کنید می تونید ایمیل بزنید و مقالش هم در سایت موجوده
بله اینطور پیاده سازی ها رو انجام می دم.
۶- از همین دیتاست ها هم می شه استفاده کرد ولی برای جدید ها باید بگردید. کار سخت و اعصاب خورد کنیه و خدا نصیب کسی نکنه. بنده برای سه تا دیتاست همه چیزش رو آماده کردم. برخی هاش دویست مگابایت حجم داشت که کلی وقت گذاشتم و تکه تکه کردم و برای هر کدوم یک نرم افزار جداگانه نوشتم
۷- بله از رپید ماینر که بهترینه و بعد از سلمنتین و وکا و متلب می تونید برای این کار استفاده کنید. اما همشون آزمایشگاهی هستن و زیاد به کار نمیان
۸- برای بدست آوردن ایده باید مطالعه کنید و .... که بعد از اینکه دو فصل قبل رو دادید در سایت گذاشتم یک پست کامل راجع بهش بحث می کنم.
۹- ببینید راجع به موضوع پایان نامه باید تخصصی بحث کنیم و نیاز به صحبت داره با تلفن. الان راجع به همین موضوع درگیر سه تا از کاربران سایت هستم و می تونید با بنده تماس تلفنی داشته باشید. اما بنده برای اینکار هزینه دریافت می کنم
هر چقدر سوال داشته باشید بنده در حد وسع ناچیزم در سایت به رایگان پاسخ می دم
با سلام
من تازه با سایت شما آشنا شدم و باید بگم واقعا خسته نباشید و امیدوارم زندگیتون رو به رشد باشه.
من چندتا مقاله isi یا ieee در خصوص2011 data mining به بعد نیاز داشتم ممنون میشم اگه کمکم کنید
با تشکر از سایت خوبتون
سلام
لطف دارید.
خوبه شما هم در رشد اون تلاش کنید.
در خصوص این مقالات در سایت قبلا زیاد مطلب گذاشتم
خوبه سرچ بزنید.
سلام
وقت بخیر
ممنون بابت پیج خوبتون
من تو موضوع پایان نامه گیر کردم ممنون میشم راهنماییم کنین دو هفته بیشتر وقت ندارم
به زودی پستی با این مضمون قرار می دم
سلام برای بهره گیری از بسته مشاوره شما برای موضوع پایانم نامه بکارگیری مدل مارکوف برای پیش بینی صفحه بعدی در وب چه باید کرد راه نمایی بفرمایید
با سلام
در صورت تمایل به ایمیلم Research.moghimi@gmail.com ایمیل بزنید یا از طریق آی دی تلگرام بنده Research_moghimi@ برای بیان جزئیات با شما در ارتباط خواهم بود
سلام موضوع پایان نامه من توصیه وبه برای قسمت پیاده سازی اگه بخوام بهم کمک کنید میخواستم بپرسم هزینش چطوره م چقدر طول میکشه انجامش معمولا ؟؟
ممنون
سلام، لطفا من را راهنمایی فرمایید که برای انجام پروژه های درس شبکه عصبی کدام محیط مناسب تر است؟ Weka یا Rapid miner یا کلمنتاین و یا مطلب. با کدام راحت تر و بدون نیاز به کد نویسی می توان پروژه های شبکه عصبی را پیاده سازی کرد؟ ممنون
سلام
غولی مثل متلب رو با یه بچه ای مثل کلمتین مقایسه می کنید؟
مگه می شه مگه داریم؟
سلام
من میخوام در زمینه سیستم های توصیه گر در گردشگری در محیط موبایل کار کنم. که یک سری خدمات مثلا مکان های تفریحی، مراکز خرید، هتل ها، رستوران ها و مراکز زیارتی را به گردشگر ارائه دهد. برای انتخاب موضوع اصلی پایان نامه نیاز به راهنمایی دارم. پیشنهاد شما برای انتخاب موضوع چیه؟ امکانش هست چند تا موضوع بهم پیشنهاد بدید؟
الان برای شروع کار نمی دونم چه کار کنم .خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام
پیشنهاد می کنم ابتدا در مقالات مرتبط جستجو کنید و از حوزه کاری خودتون مطلع بشید. پیشنهاد موضوع به این سادگی نیست. کافیه ببینید دیگران تا کجا پیش رفتن
ابتدا بشناسید کجای کارید و دیگران کجا هستند، اونوقت تلاش کنید از اون جایی که دیگران هستند رد شید.
اما در خصوص موضوعی که فرمودید می تونید رفتار فرد رو آنالیز کنید (مثلا با سایت هایی که در موبایلش رفته یا روش های دیگه) و اینترستش رو در بیارید و بعد تو دیتابیستون با توجه به اینترستی که داره چیزهایی که به اون شبیه هست رو پیشنهاد بدید.
البته ایده ها و موضوعات زیادی می شه درآورد
امکانش هست با شما تماس بگیرم ؟ چند تا سوال دیگه هم داشتم .
سلام
در صورت تمایل به ایمیلم Research.moghimi@gmail.com ایمیل بزنید یا از طریق آی دی تلگرام بنده Research_moghimi@ برای بیان جزئیات با شما در ارتباط خواهم بود
با سلام
موضوع پایان نامه بنده در زمینه سیستم های توصیه گر هست مقاله ای در این زمینه مطالعه کردم و قصد پیاده سازی آن را دارم
به نظر شما میشه این سیستم رو با رپید ماینر شبیه سازی کرد؟؟
در سیستم های توصیه گر بخش های مختلفی هست، برخی از قسمت ها مانند خوشه بندی و... رو میشه با رپیدماینر انجام داد
حالا بستگی به سیستم توصیه گر شما داره
سلام. در حال نگارش یه مقاله مروری هستم. برای یکی از مجلات داخلی. مشکلم اینه که نمیدونم عنوان هایی که بعد از مقدمه میان رو چه طوری انتخاب کنم. بر اساس کلمات کلیدی عنوان مقاله باید باشه؟ یا ریزتر؟
با سلام
پاسخ شما رو به عنوان یک پست جدید در اینجا قرار دادم
سلام. من دانشجوی ارشد هستم و استادم یه موضوع بهم داده برای پایان نامه تحت عنوان (معماری سامانه تامین دانش و نمونه سازی آن) خلاصه اش اینه که یه گروه از افراد داریم که میخوان در رابطه با یک مساله تصمیم گیری کنن این سامانه قراره که دانش در اون زمینه رو در اختیار این افراد بزاره
چون من دیدی به این زمینه ندارم میخواستم بدونم که آیا پیاده سازی این امکان پذیر هست ؟؟ با چه ابزارهایی ؟؟ ممنون میشم یه راهنمایی جامع بکنید که از این سردرگمی بیرون بیام.
سلام و وقت بخیر. در این خصوص سیستم های پرسش و پاسخ میتونن کمکتون کنن. یا descision support systems
با عرض سلام
ببخشید ممنون میشم لطفا ماهیت این کار را بررسی بفرمایید از جهت بارعلمی
دیتاست مرتبط با طرحی بر روی ساختمانها بود که منجر به کاهش مصرف سوخت الکتریکی و گرمایشی و هزینه شده بود.(اینارو فیلد هدف گرفتم)
با سه روش مجزا(ازدحام ذرات، زنتیک و فرواردفیچر ) انتخاب ویژگی انجام شد و سه مدل رگرسیون لسو، درخت تصمیم رگرشر و رندوم فارست رگرشر روی این ویژگی ها اعمال شد و مقایسه شدن این ۹ حالت.
الگوریتم های درخت تصمیم با ژنتیک پارامترهاش بهینه شدن و تحلیلش هم اومد.
اخرسر هم فیلدای تاثیر گذار بر کاهش هزینه و انرژی و ساختمان های مستعد شناسایی تحلیل شدند.
ایا از نظر شما ماهیت و کلیت کار در حد مقاله های isi هستند؟
با تشکر
سلام وقت بخیر
اگر قصد دارید در ژورنال های IF یا ایمپکت فکتور بالا اکسپت بگیرید بنظرم در صورتی موفق می شید که اثبات کنید کاری در این حوزه انجام نشده و شما اولین فرد هستید که کار می کنید. اگر کار دیگه ای در این حوزه پیدا کردید باید با کار خودتون مقایسه کنید. در این صورت هست که می شه کارتون رو ارزشمند دونست.